Ο περίεργος ρόλος του Ηλία Μόσιαλου μέσα στα Hoaxes. Σε άνθηση το εμπόριο εμβολίων…

Υπο Α-Γνώστου “Συγγραφέως”, Αριστούχου Απόφοιτου της Σχολής Venieri και του Παν. Βάου-Βάου

Ανάμεσα στους συμβούλους των επιπαντός επιστητούληδων ειδικών του διαδικτύου, δημοσιογράφων χωρίς δίπλωμα απο το πουθενά είναι και ο Ηλίας Μόσιαλος που ταυτόχρονα εκπροσωπεί τη χώρα σε παγκόσμιους οργανισμούς της αρεσκείας του για τα εμβόλια, την προστασία, τα φάρμακα κλπ. Στο εσωτερικό έχουμε τον Μωυσή να κάνει το ίδιο με τα 20 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ και με άλλα τόσα στα μουλωχτά που έρχονται.

Ανεπίτρεπτο μέλος της κυβερνητικής πολιτικής να είναι σύμβουλος των Ηoaxes, που κάνουν αστυνόμευση του διαδικτύου χωρίς να τους έχει ορίσει το κράτος ακόμη και σε κείμενα εκτός fb. Aυτό μερικές φορές το κάνουν έμμεσα. Ενας φίλος τους ανεβάζει στο fb ένα άρθρο που ενοχλεί τη παρέα τους και μετά αυτοί επιτίθενται στο συγγραφέα λόγω fb, χωρις αυτός να μπορεί να απαντήσει γιατί μπορεί και να μη το ξέρει.

Παρατήρησα πως οι Ηoaxes κάνουν χρήση και μιας ιστοσελίδας που χωρίς να ρωτήσει κανένα κρατάει αντίγραφα σε pdf αναρτήσεων σε ιστολόγια. Η ελληνική αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει προφανώς επιτρέψει στους Ηοaxes να αστυνομεύουν την ελευθερία της έκφρασης. Εγώ όχι. Εδώ μπαίνει θέμα προσωπικών δεδομένων, copyright, συκοφαντίας, λογοκλοπής, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κλπ. Να η ιστοσελίδα που σας έλεγα. Μερικές φορές χρησιμοποιούν και μια άλλη. Σύμβουλος ο Ηλίας Μόσιαλος και άλλοι…

Τα καλύτερα έρχονται. Μείνετε συντονισμένοι. Ξαφνικά θα συμβαίνουν.

Σχόλια